Ervaring telt

Demo Dinsdag - Elke week testen we een andere auto

Wekelijks ga ik de komende tijd een demo auto testen van verschillende merken. Mijn doel is om zo veel mogelijk verschillende merken/uitvoeringen te testen. Van kleine A-segment auto tot een SUV, maar ook bestelwagens komen aan bod.

Niet alleen omdat ik dit heel erg leuk vind om te doen, maar vooral om te leren, te ervaren én te laten ervaren! Ik heb een rubriek op instagram opgezet ‘’Demo Dinsdag’’ waarin ik mooie foto’s plaats van de demo’s.Inhoudelijk hoef je van mij geen recensie te verwachten, maar vooral mooie foto’s van auto’s voor de echte auto liefhebber. Check mijn instagram pagina https://www.instagram.com/focusfleetadvies/ voor de rubriek Demo Dinsdag.

Rijervaring

Ik vind het belangrijk om auto’s echt goed te testen. Dit lukt niet in 1 dag, dus heb de afspraak dat ik de auto’s minimaal een week mag uitproberen.
Februari stond in het teken van Ford en heb ik onderstaande demo’s getest.

Ford Puma (benzine)
Ford Kuga Vignale (PHEV)
Ford Mustang Mach-E (elektrisch)

Wordt wijzer door te ervaren

Ik maak bewust gebruik van demo auto’s om kennis op te doen van de verschillende type motoren (van benzine , plugin hybride tot aan volledig elektrisch) en weer kennis op te doen van de laatste innovaties. Ik rijd er niet alleen zelf mee, maar laat mijn klanten en potentiële klanten dit ook ervaren. Waarom? Ik geloof erin dat de ervaring die het oplevert je helpt bij keuzes weloverwogen te maken. Of het wel of geen positieve ervaring met de auto/optie is maakt niet uit… Dit is en blijft ervaring en het is de ervaring die telt!

Instagrampagina van Focus Fleet Advies
Volg ons op instagram voor meer leuke berichten

 Op reis

Uiteraard krijg je altijd de mooiste demo’s mee voorzien van alle opties. Vooral kennis maken met nuttige opties, maar er ook achter komen wat voor mij onzinnige opties zijn is erg informatief.  Het mooie is dat dit mijn persoonlijke ervaring is. Dit kan weer anders ervaren worden door een ander. Daarom ishet in de automotive (dit geldt overigens niet alleen in de automotive maar eigenlijk in elke sector) vooral belangrijk om te luisteren naar je klant, want het is niet mijn mening die telt ,maar juist die van de klant!

Door met de klant samen ‘’op reis’’ te gaan, geeft dit mij weer de ervaring en de handvatten om goed te kunnen adviseren. Ben je dan een autoverkoper? Nee juist niet. Ik geef merk onafhankelijk advies en help je keuzes te maken die passen bij jou wensen en eisen.

Benieuwd naar mijn mening over de demo’s van Ford? Ik vertel het je graag persoonlijk!

Over Focus Fleet Advies

Vanuit een onafhankelijke en transparante werkwijze geven we grip op het wagenpark van bedrijven. We bieden concrete adviezen en de best mogelijke condities om wagenparkbeheer beheersbaar te maken.