Behaal tijdwinst
door een goede focus

Onze aandacht gaat uit naar het in orde maken van jouw wagenpark,
zodat jij tijd bespaart en je weer kan richten op je core-business.
Contact met ons is daarom zo gelegd. Bel, app of mail ons om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Sam met een bakkie

Contact

Bedankt! Je bericht is verstuurd.
Oeps! Er lijkt iets mis te gaan bij het verzenden van het bericht.
Adresgegevens
Reiger 97
8103 AN Raalte

Telefoonnummer
+31 (0)6 10 511 360

E-mailadres
info@focusfleetadvies.nl

Heb je nog vragen?

Sluit je zelf de deals af?

Ja ik onderhandel zelf voor elk dealer offerte en leasecontract en zorg dat er goede voorwaarden (zonde kleine lettertjes) komen.Dit bespaart u tijd en u krijgt ook in de meeste gevallen een betere deal, waarbij de voorwaarden ook goed zijn. Win-Win toch?

Waarom is het wagenpark belangrijk?

Bij bijna alle bedrijven staan de personeelskosten op 1. Elk bedrijf heeft een HR of personeelsafdeling. Bij veel bedrijven komen daarna de autokosten, echter is hier vaak niet de volledige focus op. Vaak wordt ervoor gekozen dat een bepaalde functie (bijvoorbeeld inkoop) dit erbij doet en de bijtelling wordt gedaan door de administratie. Het opgestelde leasebeleid door HR.  De keuzes die gemaakt worden zijn veelal niet alleen op specialistische marktkennis maar op basis van de ‘’nood’’ om auto’s te moeten inzetten. Door onze marktkennis en ervaring met het inrichten van processen zorgen we ervoor dat jij tegen de beste condities inkoopt en minder aandacht en tijd in het wagenpark hoeft te steken, doordat je er maximaal grip op krijgt.

Kun je ook een Co2 scan maken van het wagenpark?

Ja. We kijken naar de huidige uitstoot en naar de gewenste (realistische) uitstoot, passend bij jou situatie. Elk bedrijf heeft namelijk een andere mobiliteitsbehoefte. We stellen samen de doelstelling op en maken deze meetbaar om vervolgens concrete adviezen te kunnen geven, waarbij het doel gehaald kan worden.  

Geef je ook advies over privé lease of koop?

Nee. Focus Fleet Advies heeft alleen marktkennis van zakelijke lease en koopcontracten. De private lease markt is een andere markt. Wij hebben er bewust voor gekozen om alleen daar te helpen waar we de kennis voor in huis hebben.

Zit je gebonden aan merken en maatschappijen?

Nee. Focus Fleet Advies zit niet gebonden aan bepaalde automerken. We kunnen alle merken die in Nederland geleverd worden door Nederlandse dealers bemiddelen.  Wel adviseren we je graag over interessante type auto’s in de markt die aan je wensen voldoet. Bij het bemiddelen voor een lease contract werken wij alleen met de top 10 grootste leasemaatschappijen, echter wilt u advies van ons dan helpen we je natuurlijk ook met je huidige leasemaatschappij (dus ook bij kleine leasemaatschappijen).  

Verkoop of lease je ook auto's?

Nee. Focus Fleet Advies bemiddelt altijd tussen een verkopende partij (dealer) en/of leasemaatschappij. Je kunt dus geen auto’s bij Focus Fleet Advies leasen of kopen. Ik sluit een deal vóór de klant met de dealer  en/of leasemaatschappij.  De lease of dealer offerte is dus altijd op uw eigen bedrijfsnaam.

Kun je ook helpen bij advies over laadpalen?

Ja. Focus Fleet Advies geeft onafhankelijk advies over laadpalen. We kunnen het hele traject uit handen nemen zodat je niet alleen bent voorzien van een elektrische auto, maar ook van een betrouwbaar laadstation.

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak jouw wagenpark
toekomstbestendig

Kom in contact