Gericht op
de toekomst

Als er iets om ons heen snel verandert, dan is het de wereld van de mobiliteit wel. Wet-en regelgeving en innovatie zorgen voor een snel veranderende situatie. Doordat we in contact staan met een groot netwerk met professionals en leveranciers, weten we hoe de lijntjes lopen om ze voor jou rendabel uit te kunnen zetten.

Onafhankelijk

Wagenparkadvies

Focus Fleet Advies beslist niet, maar adviseert. We zijn onafhankelijk en bekijken altijd wat er in de markt speelt. Samen maken we een vergelijking op basis van jouw wensen en condities. Je kunt hierbij meteen aan geld denken, maar denk je ook aan de tevredenheid van medewerkers of CO2-doelstellingen?

We zien vaak dat dit beter geregeld kan worden, doordat uitgebreide kennis en de juiste contacten ontbreken. Logisch ook, want jij hebt genoeg andere interesses en werkzaamheden. Zoals gezegd 'Onze drive is jouw focus', dus ontzorgen we jou in dit proces.

Mocht nou blijken dat we op jouw vraag toch geen klip-en-klaar antwoord hebben? Geen zorgen, we zijn vastberaden en gaan er naar op zoek.

REFERENTIES

Wat klanten zeggen

Iemand met verstand van zaken, die snapt dat snelle en heldere communicatie belangrijk is en dat een auto kan bijdragen aan de uitstraling van het bedrijf".

In de opstart van Andergie was het belangrijk om snel om te schakelen naar een auto die passend was bij de bedrijfvisie op duurzaamheid en een auto die op redelijk korte termijn beschikbaar was om te rijden. In nauwe samenwerking met Focus Fleet Advies werden de verschillende opties en keuzes op een rij gezet. De ideale auto werd gevonden en i.c.m. met de organisatie van tijdelijk vervoer voor een korte periode werd er een prachtige full electric en betrouwbare auto (volvo XC40) gevonden die geheel paste bij mijn wensen. Het contact met Sam was snel, helder en het werd helder dat hij inhoudelijk goed weet wat er belangrijk is in een vraagstuk als deze.

Rob Biemans
Eigenaar – Andergie

“Een adviseur die weet waar hij over praat".

“De samenwerking met Sam verliep erg prettig. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, waarop Sam direct aan de slag ging om de juiste auto voor mij te vinden. Die zoektocht verliep vlot en binnen no time had Sam de auto gevonden die volledig aansloot bij mijn wensen en eisen. Erg prettig vond ik het dat Sam vanuit zijn kennis en expertise mij van tips kon voorzien en mee dacht in wat de juiste opties waren. Een adviseur die weet waar hij over praat. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

Liselotte
Eigenaar – Lyft recruitment

“Sam heeft kennis van zaken en weet je hierdoor te voorzien van het juist advies."

“Sam heeft mij geholpen met de zoektocht naar een mooie auto. Ik ben erg tevreden over de service en de betrokkenheid van Sam. Hij informeert je en houd je netjes op de hoogte over de voortgang. Daarnaast heeft hij kennis van zaken en weet je hierdoor te voorzien in het juiste advies. Kortom erg tevreden over de service van Focus Fleet Advies!”

Tom de Bruijn
Eigenaar – Genrise

“Sam is goed bereikbaar voor overleg en zorgt voor een persoonlijke en goede service".

“Sam van Focus Fleet Advies heeft mij op een prettige en professionele manier geadviseerd bij aanschaf van een nieuwe auto. Sam neemt uitgebreid de tijd om met je mee te denken en te luisteren naar je wensen. Daarna ontvang je een overzichtelijke vergelijking van verschillende aanbieders en verschillende financieringsopties. Sam is goed bereikbaar voor overleg en zorgt voor een persoonlijke en goede service.”

Marije Welgraven
Eigenaar – Legal advice Welgraven

“Sam presenteerde in een helder verhaal alle voor- en nadelen van de verschillende leasepartijen en gaf tips voor ons leasebeleid die we 1 op 1 over hebben genomen".

“Doordat onze automation specialisten door heel Nederland actief zijn is het voor ons cruciaal om gebruik te maken van leaseauto's. Nadat we eerst standaard leasecontracten hadden afgesloten bij een leasemaatschappij bood Sam van Focus Fleet Advies ons zijn hulp aan. Na een oriënterend gesprek kwam Sam al snel terug met een advies dat naadloos aansloot bij onze wensen. Hierbij presenteerde hij in een helder verhaal alle voor- en nadelen van de verschillende leasepartijen. Dit was erg prettig, want door de vaak onduidelijke voorwaarden van de leasemaatschappijen zagen we door de bomen het bos niet meer. Daarnaast gaf hij tips voor ons leasebeleid die we 1 op 1 over hebben genomen. Wat ons opviel was zijn enthousiasme, zijn heldere manier van communiceren en zijn overduidelijke liefde voor auto's. Wij hebben de samenwerking met Focus Fleet Advies als erg prettig ervaren en hebben er vertrouwen in dat ons wagenpark de aankomende jaren in goede handen is.”

Marco Soesman
Mede-eigenaar – Novictus

Wil jij ook meer focus?

Stuur een mail