We geven grip
vanuit onze passie

We zijn helemaal gek van auto’s en worden enthousiast van gedreven ondernemers. Deze combinatie vormt onze drive om jouw bedrijf verder te helpen door maximale grip te hebben op het wagenpark.

focus advies
elektrische auto

Onze werkwijze

We geloven dat de meeste ondernemers worden gedreven vanuit hun grootste passie. Dat is bij ons niet anders en dat willen we ook graag zo houden. Ook voor jou. Daarom helpen we je om tijdrovende ‘randzaken’, zoals het inkopen en het logisch inrichten van je wagenpark, weg te nemen. Altijd met het oog op de toekomst. Hier krijgen niet alleen wij, maar uiteindelijk ook jij energie van.

wagenpark advies

Ons verdienmodel


Wij vinden dat het anders kan en zelfs moet. We hechten veel waarde aan onze onafhankelijkheid en gaan daarom transparant te werk. Iedereen weet, voor niets gaat de zon op. Daarom doen wij niet mysterieus over onze verdienmodellen.

wagenparkbeheer
/ 01

Wagenparkadvies

Je kan altijd bij ons terecht wanneer je vragen hebt over jouw wagenpark. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we je wensen, zodat wij inzicht krijgen in hoe we jou het beste kunnen helpen. Aan de hand hiervan komen we met een gericht plan van aanpak en geven je een indicatie van het aantal uren dat we nodig hebben om een concreet adviesplan neer te leggen, waarmee we je ontzorgen in de toekomst. Principe uurtje, factuurtje dus.

/ 02

Bemiddeling

Zoals gezegd, we verkopen geen auto's maar bemiddelen tussen onze klant en de leverende dealer of maatschappij. Heel simpel; Wanneer jij via ons een deal sluit, ontvangen wij een bemiddelingsfee van de leverende dealer of maatschappij. Deze fee hebben we voor elke dealer/leasemaatschappij gelijk gesteld, zodat wij onze onafhankelijkheid kunnen waarborgen. Door ons laten bemiddelen, kost jou als klant helemaal niets.

Hoe we dit doen? Door onze kennis, vastberadenheid en eerlijke communicatie, weten wij hoe de lijntjes lopen en hebben we duidelijke afspraken kunnen maken op basis van goed vertrouwen. Zo wordt iedereen er bij elke deal iets beter van, onstaan er geen scheve verhoudingen en behalen we voor jou het beste rendement. Win-win-win toch?

wagenpark lease
/ 03

Onze ervaring

Door de jaren heen hebben we via verschillende werkgevers voor het midden- en kleinbedrijf wagenparken mogen inrichten en beheren. We hebben ervaring met wagenparken van 1 tot 600+ auto's. De inzichten en contacten die we hier hebben opgedaan, heeft ons geholpen een eigen zienswijze en geluid te ontwikkelen, omdat we weten dat het ook anders kan.

Ruim
10 jaar
Ervaring in het
vakgebied
Ervaring met
1 tot 600+
Auto's in wagenpark
Referenties

Wat klanten over ons zeggen

Iemand met verstand van zaken, die snapt dat snelle en heldere communicatie belangrijk is en dat een auto kan bijdragen aan de uitstraling van het bedrijf".

In de opstart van Andergie was het belangrijk om snel om te schakelen naar een auto die passend was bij de bedrijfvisie op duurzaamheid en een auto die op redelijk korte termijn beschikbaar was om te rijden. In nauwe samenwerking met Focus Fleet Advies werden de verschillende opties en keuzes op een rij gezet. De ideale auto werd gevonden en i.c.m. met de organisatie van tijdelijk vervoer voor een korte periode werd er een prachtige full electric en betrouwbare auto (volvo XC40) gevonden die geheel paste bij mijn wensen. Het contact met Sam was snel, helder en het werd helder dat hij inhoudelijk goed weet wat er belangrijk is in een vraagstuk als deze.

Rob Biemans
Eigenaar – Andergie

“Een adviseur die weet waar hij over praat".

“De samenwerking met Sam verliep erg prettig. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, waarop Sam direct aan de slag ging om de juiste auto voor mij te vinden. Die zoektocht verliep vlot en binnen no time had Sam de auto gevonden die volledig aansloot bij mijn wensen en eisen. Erg prettig vond ik het dat Sam vanuit zijn kennis en expertise mij van tips kon voorzien en mee dacht in wat de juiste opties waren. Een adviseur die weet waar hij over praat. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

Liselotte
Eigenaar – Lyft recruitment

“Sam heeft kennis van zaken en weet je hierdoor te voorzien van het juist advies."

“Sam heeft mij geholpen met de zoektocht naar een mooie auto. Ik ben erg tevreden over de service en de betrokkenheid van Sam. Hij informeert je en houd je netjes op de hoogte over de voortgang. Daarnaast heeft hij kennis van zaken en weet je hierdoor te voorzien in het juiste advies. Kortom erg tevreden over de service van Focus Fleet Advies!”

Tom de Bruijn
Eigenaar – Genrise

“Sam is goed bereikbaar voor overleg en zorgt voor een persoonlijke en goede service".

“Sam van Focus Fleet Advies heeft mij op een prettige en professionele manier geadviseerd bij aanschaf van een nieuwe auto. Sam neemt uitgebreid de tijd om met je mee te denken en te luisteren naar je wensen. Daarna ontvang je een overzichtelijke vergelijking van verschillende aanbieders en verschillende financieringsopties. Sam is goed bereikbaar voor overleg en zorgt voor een persoonlijke en goede service.”

Marije Welgraven
Eigenaar – Legal advice Welgraven

“Sam presenteerde in een helder verhaal alle voor- en nadelen van de verschillende leasepartijen en gaf tips voor ons leasebeleid die we 1 op 1 over hebben genomen".

“Doordat onze automation specialisten door heel Nederland actief zijn is het voor ons cruciaal om gebruik te maken van leaseauto's. Nadat we eerst standaard leasecontracten hadden afgesloten bij een leasemaatschappij bood Sam van Focus Fleet Advies ons zijn hulp aan. Na een oriënterend gesprek kwam Sam al snel terug met een advies dat naadloos aansloot bij onze wensen. Hierbij presenteerde hij in een helder verhaal alle voor- en nadelen van de verschillende leasepartijen. Dit was erg prettig, want door de vaak onduidelijke voorwaarden van de leasemaatschappijen zagen we door de bomen het bos niet meer. Daarnaast gaf hij tips voor ons leasebeleid die we 1 op 1 over hebben genomen. Wat ons opviel was zijn enthousiasme, zijn heldere manier van communiceren en zijn overduidelijke liefde voor auto's. Wij hebben de samenwerking met Focus Fleet Advies als erg prettig ervaren en hebben er vertrouwen in dat ons wagenpark de aankomende jaren in goede handen is.”

Marco Soesman
Mede-eigenaar – Novictus

Wil jij ook meer focus?

Stuur een mail