Win een diner voor 2

Win een diner voor 2 personen door een auto te bestellen óf een klant aan te leveren die een auto besteld.

Hoe te winnen?

1. Alle zakelijke klanten die in 2022 een auto (koop of lease) via Focus Fleet Advies bestellen krijgen bij aflevering een dinercheque van Brasserie Dertien (3 gangen- óf tapas verrassingsmenu voor 2 personen)aangeboden. Je wint dus automatisch als je besteld😉.

2. Lever jij bij mij een nieuwe klant aan die een auto besteld*. Dan ontvang jij ook bij aflevering een dinercheque. *Dit maak je dus vooraf bekend.

Ik heb al een auto bij jou besteld, werkt dit dan met terugwerkende kracht?

Ja zeker! Ik geloof in service en biedt deze actie (1) met terugwerkende kracht aan. Waarom? Ik ben erg blij met mijn bestaande klanten en alle bestellingen die de deur uit gegaan zijn. Laat mijn klanten nu maar eens een lekkere bestelling de deur uit doen bij Brasserie Dertien.

Wij regelen de beste deal

En dat kost je niks! Natuurlijk klinkt dit te mooi om waar te zijn, maar we menen het écht. We gaan met jouw offerteaanvraag naar dealers en leasemaatschappijen om de beste deal te regelen en ontvangen een fee van de leverende dealer of leasemaatschappij, zonder dat jij ons hiervoor hoeft te betalen. We werken alleen met de top 5 leasemaatschappijen.  Win-win-win dus.

Komt het niet tot een deal?

Dat risico lopen we graag en dan kost het je nog steeds niks! We  zijn vrij zeker van onze zaak. Deze transparante manier van werken, vinden we ontzettend belangrijk. Want wij vinden dat het anders kan, of zelfs moet.

Vragen over deze actie? Bel mij gerust!

Over Focus Fleet Advies

Vanuit een onafhankelijke en transparante werkwijze geven we grip op het wagenpark van bedrijven. We bieden concrete adviezen en de best mogelijke condities om wagenparkbeheer beheersbaar te maken.